divendres, 13 de juliol del 2012

Una mirada positiva de Figueres

La tertúlia amb l'alcalde Santi Vila al Celler Espelt, davant un nombrós públic, va ser per damunt de tot un acte de reflexió i anàlisi sobre la ciutat, des d'una mirada positiva de Figueres. En aquest sentit, recullo quatre opinions expressades a les xarxes socials:
Joaquim Pedret: Figueres en positiu i demostrant que dos politics poden pensar diferent i alhora ser amics i lluitar per el mateix... Una ciutat...Figueres. Que aprenguin alguns polítics.
Es pot pensar diferent, es por escriure millor (potser si) es poden fer les coses millors (segurament) però si dos amics, dos homes, pensen en que el millor per el seu poble està per fer, i es pot fer, estan donant un grau molt alt de saber el que volen i alhora una tolerància envejable a molt polítics que només pensen en ells mateixos. Enhorabona Santi Vila i Enhorabona Joan Armangué. 
Josep Mª Dacosta: Lliçó d'elegància política. Dos antics adversaris, Joan Armangué i Santi Vila, reflexionat sobre la ciutat de Figueres. Es destacà la línia de continuïtat seguida per aquests dos batlles en grans temes. Fins i tot aparegué l'humor: En cedir el micròfon al públic, Vila digué: “Només funciona si es per parlar bé de la tasca de l'alcalde".
Josep Mª BernilsUna gran vetllada. Una lliçó de "savoir faire"....
Richard Elelman: Joan y Santi protaganizaron una conversa interesante y desenfadada. Estaban muy bien los dos.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada