dilluns, 6 de juny del 2016

Recordant Pep Subirós

El proppassat dissabte 4 de juny, a la sala d'actes de l'Institut Ramon Muntaner,  un emotiu acte de record a un figuerenc que ha deixat un important llegat com a pensador i escriptor i una petjada inesborrable a la cultura barcelonina i catalana. Un orgull com a figuerenc que, massa sovint, com en altres casos, la ciutat manté en l'oblit. Hem de fer autocrítica, personal, però, també, col.lectiva des dels diferents àmbits: institucional, educatiu, cultural, mitjans de comunicació,...
Hem de reflexionar plegats perquè la ciutat no mantingui en l'oblit i, per tant, ens permeti connectar amb els figuerencs d'orígen escampats arreu del País i del món, com a via per aprofitar un important potencial de capital humá que, més a més, ens reforça l'autoestima i la identitat com a ciutat.
Hem de reivindicar els nostres contemporanis! Hem recuperat molts referents del passat i hem de continuar fent-ho, però, possiblement, hem oblidat massa als nostres referents contemporanis. Pep Subirós, com a exemple!!!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada